Програма обміну студентами з Університетом Сайтама (м. Сайтама, Японія)

Університет Сайтама в рамках двосторонньої угоди пропонує для студентів факультету іноземних мов Львівського національного університету ім. Івана Франка програму обміну зі стипендіальною підтримкою на весняний семестр 2024-2025 навчального року.

Відповідно до умов проєкту студенти I курсу магістратури факультету іноземних мов ЛНУ імені Івана Франка мають можливість навчатися в Університеті Сайтама упродовж 5 місяців у другому семестрі 2024/2025 н. р.

Кандидати повинні відповідати таким вимогам:

– бути студенткою вищевказаного факультету ЛНУ ім. Франка з середнім балом успішності не нижче 4,0 балів за п’ятибальною шкалою оцінювання за всі семестри навчання.  УВАГА! Наявні обмеження для виїзду за кордон в умовах оголошеного воєнного стану в Україні для осіб чоловічої статі віком від 18 до 60 років;
– володіти англійською мовою не нижче рівня B2.

Переможцям конкурсу виплачуватимуть стипендію (80,000 японських єн на місяць). Кожен учасник самостійно покриває дорожні витрати, візові витрати, витрати на страхування, витрати пов’язані з отриманням дозволу на проживання в країні перебування.

Стипендія буде виплачуватися приймаючою стороною в декілька траншів впродовж семестру на банківський рахунок в японському банку, відповідно учасники мобільності мають бути готові в перший місяць навчання покрити всі свої витрати самостійно.

Для здобуття індивідуального гранту необхідно до 29 вересня 2024 року (включно) надіслати до Відділу міжнародних зв’язків Університету (вул. Університетська, 1, ауд. 209) такі документи АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ:
● резюме/СV (формат Europass);
● сканкопію першої сторінки закордонного паспорту;
● сканкопію студентського квитка (укр. мовою);
● сканкопію оригіналу диплому бакалавра та додатку до диплому;
● мотиваційний лист (максимальний обсяг – 1 сторінка формату А4).

Перелік курсів англійською мовою для складання індивідуального плану навчання в приймаючому університеті (план навчання студенти складають після перемоги в конкурсі):

https://en.saitama-u.ac.jp/exchangeprograms/courses/ (англійською мовою)

Всі документи необхідно надіслати (скановані копії по порядку згідно вимог одним файлом у форматі PDF, максимальний розмір – 15 Мб) на електронну скриньку: ifnul.erasmusplus@gmail.com

У полі електронного листа Subject та в назві pdf-файлу обов’язково треба вказати назву університету, прізвище претендента та тип мобільності (зразок – Saitama_Petrenko_Student). Будь-які документи, надіслані після вказаного терміну та листи, які матимуть в темі листа іншу назву не будуть прийняті до розгляду.

Інформація про Університет Сайтама: https://en.saitama-u.ac.jp/


Відбір студентів номінованих на участь у програмі обміну буде здійcнюватися приймаючою стороною.