Інші програми

США: Програма обміну для студентів вищих навчальних закладів (UGRAD) (Deadline – December 31, 2021)

Програма обміну для студентів ВНЗ надає можливість студентам бакалаврату денного відділення ВУЗів навчатися протягом одного академічного року в університетах або дворічних чи чотирирічних коледжах США.

ПОЛЬЩА: Cтипендіальна програма ім. Лейна Кіркланда (Deadline – March 1, 2022)

Програма адресована молодим лідерам, що здобули вищу освіту (як мінімум мають ступінь магістра), які зацікавлені у розвитку демократії, економіки і громадянського суспільства у своїх країнах та в регіоні. Реалізація Програми відбувається в рамках двосеместрового навчання у вищих навчальних закладах Польщі та 2-4 тижневих професійних стажувань у державних або приватних установах і організаціях.

СЛОВАЧЧИНА: National Scholarship Programme in Slovak Republic  (Deadline – October 31, 2021)

The National Scholarship Programme of the Slovak Republic supports  study/research/teaching/artistic mobility of foreign students, PhD students, university teachers, researchers and artists at universities and research organisations in Slovakia.

Міжнародні програми стажувань від AIESEC (Deadline – залежно від типу програми)

Міжнародні програми від AIESEC — це один із найінтенсивніших етапів здобуття досвіду у всеукранській молодіжній громадській організації AIESEC. Програми дозволяють не лише отримати нові знання та навички, підвищити рівень володіння англійською мовою, поринути у нову культуру та подорожувати, а й краще пізнати себе, розвинути особистісні якості та виховувати в собі лідера.

Стажування в міжнародних організаціях (Deadline – залежно від типу стажування)