Онлайн-опитування “Інтернаціоналізація вищої освіти в Україні”

Вища освіта відіграє важливу роль в економічному, соціальному і культурному розвитку України. Міжнародні контакти між студентами, викладачами та дослідниками є важливими для поширення знань та цінностей, а також цінними для окремих людей, університетів та народів.

Це опитування, яке проводиться також у Вірменії, Грузії та Швеції за підтримки Шведського Інституту, сприятиме покращенню міжнародного партнерства між вищими навчальними закладами (ВНЗ) та науковими установами. Результати опитування допоможуть зрозуміти, яким чином покращити привабливість ВНЗ для закордонних студентів, викладачів та дослідників в Україні. Отже, результати будуть безпосередньо корисними для тих, хто залучений до процесу розробки стратегій з інтернаціоналізації ВНЗ в Україні. Опитування займе лише 10 хв. Вашого часу, а усі відповіді будуть опрацьовані анонімно.

Будь ласка, скористайтесь для проходження опитування посиланням: https://www.surveymonkey.com/r/Inter_Ukraine

Опитування проводиться в рамках проєкту “Transnational partnership towards academic integration in Europe: Urban blue-green infrastructure in Europe’s East and West (LINC)” одним із завдань якого є зрозуміти актуальний стан справ у сфері інтернаціоналізації.

Фінансово проєкт підтримує Шведський Інститут (Swedish Institute), а від ЛНУ його втілює кафедра геоекології і фізичної географії (міжнародний керівник – доц. Маріне Елбакідзе, керівник проєкту у Львівському університеті – доц. Іван Круглов; контактна особа щодо інтернаціоналізації – доц. Анатолій Смалійчук (anatoliy.smaliychuk@lnu.edu.ua).